Dette skal du gøre for at få din bagdel til at se perfekt ud

”Ser min bagdel stor ud i disse bukser?”Sådan lyder spørgsmålet, som alle kvinder spørger sig selv om fra tid til anden. Det er de færreste af os, som har den dråbeformede, faste bagdel, som vi alle går og drømmer om at have. Heldigvis kan du snyde dig til en perfektformet bagdel ved at gåi det rigtige tøj. Læs mere og bliv klogere påhvordan.

Brug bukser med stretch eller shape effekt

Føler du, at din bagdel forsvinder i dine bukser eller bliver lidt formløs, såer der gode nyheder. Du kan nemlig fåjeans med stretch, som har en opløftende effekt påbagdelen, der kommer til at virke både større og pænere. Kunne du godt tænke dig lidt ekstra form påbagen, er bukserne med den såkaldte shape effekt det perfekte valg. De mest kendte af slagsen er af den italienske model FREDDY WR. UP, der er særligt kendt for at fremhæve kroppens naturlige form og fylde ved hjælp af smådetaljer i designet.

Vær opmærksom på baglommer

Du kan ogsåsnyde dig til en perfekt bagdel ved at tænke over placeringen af baglommerne. De fleste af os tænker ikke meget over hvilken type lommer, vores bukser har, men det betyder mere, end man lige tror. Kunne du godt tænke dig at fåløftet bagdelen lidt, kan du med fordel gåi bukser, hvor baglommerne sidder midt pånumsen, eller som har lidt detaljer eller flapper. Kunne du derimod godt tænke dig, at der var lidt mindre fyld bagpå, kan store, simple baglommer være med til at afbalancere størrelsen. Undgåderudover mange detaljer påbaglommerne, hvis bagen er for stor.

Hav god kropsholdning

Selvom du måske ikke fra naturens side er udstyret med den bedste bagdel, kan du faktisk ændre utrolig meget ved blot at være opmærksom pådin kropsholdning. Mange af os glemmer at rette os op og bliver med tiden lidt rundryggede og får foroverbøjede skuldre og nakke. Dette kan du komme til livs ved at sørge for at sidde og ståi korrekte stillinger. Skub skuldrene tilbage, hold ryggen rank og lad kroppen svaje naturligt nede ved lænden –alt dette er med til at give en flot silhuet, en pæn bagdel og gør tilmed ogsåmaven fladere at se på.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart