Sådan får du din kæreste med på moden

Måske du selv går rigtigt meget op i tøj og den nyeste mode, men din kæreste ikke helt er ligesom dig på det punkt, så ønsker du måske at få ham med på moden. Dette kan være svært, specielt hvis din kæreste er typen der hellere vil sidde foran sin gamer skærm, fremfor at bruge sin tid i diverse tøjbutikker. Her finder du et par tips til, hvordan du kan hjælpe til kæreste på vej til, hvordan du får ham med på moden.

 

Start med inspiration online

Måske din kæreste ikke bliver særlig motiveret til at klæde sig efter moden, ved at gå med dig ud på en timevis lang shoppetur i diverse modebutikker. Tværtimod kan dette gøre, at han vender tanken om shopping til noget negativt og kedeligt. Start derfor med at finde noget inspiration online til noget tøj, som du tænker ville passe godt til ham og hans stil. På denne måde starter du småt og vækker hans interesse for denne nye modeverden.

 

Gør det til en fællesaktivitet

Hvis han først er blevet inspireret af at du har vist ham diverse ting online, kan det være han nu er blevet fristet til at komme ud og prøve noget tøj af selv. For at få ham slæbt afsted til det, kunne det være en god ide at få det til at blive en fælles aktivitet, hvor I på denne måde får en hyggelig dag ud af det.

 

Sørg for ikke at presse ham ud i det

Det er aldrig sjovt at blive presset ud i noget, som man ikke synes er særlig interessant, og derfor er det vigtigt, at du ikke kommer til at gøre dette. Tag det i hans tempo, og prøv stille og rolig at præsentér ham for dine idéer, fremfor at presse ham ud i det, for så mister han sandsynligvis fuldstændig interessen for det – hvilket ville være en skam.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart