Inspiration – sådan vælger du den perfekte kjole til dig selv

Decembermåned er i fuld gang – en måned der typisk er årets travleste. Ikke mindst når det kommer til påklædning. Både juleaften, julefrokoster og nytårsaften kræver typisk, i hvert fald for os kvinder, en eller flere nye kjoler.

I nedenstående guider vi dig til hvordan, du finder den helt ideelle kjole til dig selv.

Følg altid din mavefornemmelser, når der skal vælges kjole

Nok lader mange af os, til tider, diktere af moden. Faktum er bare, at det absolut vigtigste er, at føle sig godt tilpas. Det bliver nemlig ikke en særlig sjov fest, hvis man har iført sig en kjole der strammer, er for kort, kradser eller lignende. Start derfor med at lægge dig fast på, hvad det er, du går efter. Skal det være en elegant kjole eller en mere afslappet? Du kan bl.a. se i den klassiske børnesang, se min kjole. Skal den være en julet rød, en glimmersag til nytår eller noget mere neutralt? Hvis du shopper din kjole online, så sørg med fordel for at bestille to størrelser hjem, hvis du er i tvivl om hvilken vil passe bedst. Der skulle jo også gerne være plads til, at man kan tage for sig af den gode julemad. Langt de fleste webshops tilbyder nemlig fri returret, så bestil roligt flere forskellige muligheder hjem, så du kan prøve dem i ro og fred.

Vil du læse flere børnesange? Så klik her.

Tilbehør til kjolen

r du så endelig har fundet frem til den eller de helt rigtige kjoler, så mangler du blot det rette tilbehør. Sørg for at købe velsiddende strømpebukser af god kvalitet, så de ikke løber. Tilsæt en fin taske og elegante smykker, sæt håret op og læg en flot makeup, og så er du festklar. Hvis du føler dig godt tilpas, vil det uden tvivl stråle ud af dig hele festen igennem.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart