3 måder du kan få råd til drømmerejsen

At rejse er at leve, som det siges. Det er fantastisk at rejse og opleve nye dele af verden, som sætter lidt perspektiv påhverdagen. Måske har du en bestemt destination i tankerne, når nogen taler om rejser –en tur til Maldiverne, Hawaii eller et tredje sted, som du drømmer om at opleve. Uanset hvordan drømmerejsen ser ud, skal der penge til for at komme afsted. Har du svært ved at finde nok penge til drømmerejsen, får du her tre forslag til, hvordan du får råd til drømmerejsen.

1.   Tag et lån

Første strategi er at låne pengene. Fordelen ved forbrugslånet er, at du får pengene hurtigt, hvilket er praktisk, hvis du gerne vil afsted hurtigst muligt, eller når det passer dig. Måske klinger ordet forbrugslån ikke godt i dine ører, men denne type lån behøver ikke at være en trist sag, hvor du bliver taget ved næsen og mister dine penge til dyre renter. Der er nemlig mange måder at tage et forbrugslån påog samtidigt ogsåforskellige tilbud. Dog skal du ikke vælge et hvilket som helst lån. Undersøg flere tilbud, så du har noget at vælge imellem, og vær altid opmærksom på lånets ÅOP, der fortæller dig, hvad den samlede årlige omkostning er i procent. Få hjælp til at sammenligne lån her.

2.   Sælg ud af gamle ting

Har du guld gemt i skabet? Måske har du sko, tøj, møbler, elektronik eller andet, som alligevel ligger og samler støv, og som kan sælges til gode penge. Om det er meget eller lidt værd, løber det hurtigt op i en større sum, hvis du er effektiv og får solgt meget. Samtidigt får du ogsåryddet ud i gemmerne, hvilket er en dejlig fornemmelse. Det kan derfor godt betale sig at sætte dine ting til salg pådiverse online aviser eller via apps.

3.   Adskil køb af rejse og ophold

En god måde at fåturen billigere påer ved at adskille dine køb. Det vil sige, at du kan spare penge ved ikke at købe din rejse som en samlet pakke, men derimod finde ud- og hjemrejse samt opholdet separat. Umiddelbart virker det nemmere at købe det hele samlet, og dette udnytter selskaberne ved at hæve prisen. Ved at sammensætte rejsen og opholdet selv skal der ganske vist mere arbejde og planlægning til, men det er en god løsning, hvis du har brug for at skære ned påprisen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart