Drømmerejsen går til New York

Vil du opleve dit livs rejse? Så skal du afgjort hoppe på flyet til New York. New York er en af de mest besøgte hovestæder – overhovedet. Det er byen, der aldrig sover. Her kan du bestille en Cesar salad kl. 3 om natten, hvis det er det, du ønsker. Der er masser af aktiviteter du kan gøre i New York. Og da kan det være svært at vælge, hvad du skal lave. I denne guide får du 5 tips til, hvad du kan lave i New York.

 

1. Shopping

Hvis du kender lidt til New York, så kommer det nok ikke bag på dig, at shopping er en af de aktiviteter, som står højest på listen. Her er der alle muligheder, og når dollaren er lav, kan du især gøre gode kup. Der er masser af specielle butikker, hvor du kan få tøj til få penge, og som du ikke har set nogle iklæde sig herhjemme. Du kan ikke undgå at få dit indre shoppegen frem, hvis du tager til New York. Du kan desuden besøge outlet-centre uden for New York, hvor du kan købe mærkevarer til det halve.

 

2. Tag en cykeltur i Central Park

Det er svært at forstille sig, hvor stor denne park egentlig er. Så hvis du gerne vil se det meste af den, bør du leje en cykel og cykle rundt. Ellers når du langt fra halvdelen, hvis du også vil se andet i New York, i den tid, du er der.

 

3. World Trade Center

I dag er der et mindested, hvor de to tårne faldt tilbage i 2001, som du kan besøge. Dette kan for nogle være en barsk oplevelse, men ikke desto mindre kan du være med til at hylde de mennesker, som det gik ud over på en kold dag i september. Derudover kan du også se smuk arkitektur i det helt nye One World Trade Center, som blev færdigt i 2013.

 

4. Gå en tur over Brooklyn Bridge

Når man kommer til New York, så skal man se den berygtede skyline. Den ser du bedst, ved at tage subwayen til Brooklyn og gå over den smukke bro Brooklyn Bridge, hvor du får udsigten indover Manhattan. Det er et syn, du aldrig vil glemme. Her kan du også se ikonisk arkitektur som Frihedsgudinden, Empire State Building, Crysler, One World Trade Center og så videre.

 

5. Hør jazz på rooftops

Vil du gerne prøve en ekstraordinær oplevelse i New York, så skal du høre jazz. Er du der i sommerperioden, kan du med fordel finde steder, hvor du kan sidde på en hyggelig overetage med lys og cocktails og høre jazz, mens du nyder udsigten over New York. Intet mindre end fantastisk.

 

Som du nok kan fornemme, kan en ferie i det amerikanske hurtig blive en dyr fornøjelse. Ønsker du at være sikker på, at feriebudgettet holder, så kan du på ved at trykke her optage et lån.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart