Sådan opnår du 2019 hårtrends

Er du en af dem, der aldrig helt har turde at gøre noget ved dit hår, men du synes det er for kedeligt? Er det måske på tide at få lavet noget helt nyt med dit hår? Der kan være mange grunde til, at man ønsker en ny ændring, og hvorfor ikke skabe det med dit hår? Der hører forskellige hårtrends med i hvert årsskifte, og alle forsøger at give de bedste bud på, hvilke frisurer der kommer til at hitte. Det er ikke en svær udfordring at følge disse tendenser. Hvis du ønsker lidt inspiration til en ny klipning, eller du blot finder dette interessant, så skal du læse med her. Vi kommer nemlig med et par bud på hårtrenden i 2019.

 

Forskellige former for pandehår vinder frem

En oplagt ændring i ens halvlange og halvkedelige hår, kan være pandehår. Heldigvis, er pandehår noget, der helt sikkert vinder opmærksomhed i 2019. Det er forskellige slags pandehår – du kan få rodet pandehår, der er klippet lidt skævt. Du kan også vælge at gøre med en ”babypage”, der er en kort page, som går til midt panden og endnu kortere. Det klæder de fleste, men det er også et modigt træk.

 

En frisør vil kunne guide dig til, hvilket pandehår du burde have, og et god bud på en frisør er en hyggelig frisør i Herning. Katja Ø kan både klippe dit pandehår og dine spidser, samtidig med du kan få lidt reflekser i (der også er en trend i 2019 og mange år tilbage og frem). For mere information – besøg Katjaoe.dk. Her kan du læse nærmere om, hvilke behandlinger, som Katja Ø kan hjælpe dig med.

 

En moderne, skarp page

Den hyggelige frisør i Herning, kan også hjælpe dig med mere end pandehår. Det er nemlig moderne i 2019 at få lavet en skarp page.  Du kan være i tvivl, om det passer til dig og din ansigtsform eller din stil, og næsten altid vil svaret være: ja! Det kan føles meget modigt at klippe en kort page, hvis du har haft langt hår hele dit liv, men du kan altid starte med en lidt længere page for at finde ud af, om det klæder dig, og om du kan lide det. Det er altid muligt at få klippet det kortere med tiden.

 

Hårdetaljer og små hårpynt

Noget, som du måske også selv har lagt mærke til, er alle hårdetaljer og hårspænder, der er kommet på mode i 2019. Det er altid fra spænder med perler til spænder i forskellige farver. Det er noget, der kan pifte din frisure op, og det kan helt give dig et nyt look uden at klippe i håret. Du kan vælge at få piftet dit hår op blot ved et hårspænde, hvis en alt for drastisk klipning er for voldsom.

 

I 2019 er der plads til mange forskellige frisure og hårdetaljer, og dette var nogle bud på år 2019’s trends. Der er altid inspiration at hente, hvis du er på jagt efter en ny frisure.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart