Bliv klar til sommerens mode

Mode er et evolutionerende dyr, der konstant tilpasser sig til nutidens stile og tendenser. Den kan skifte fra den ene dag til den anden, hvilket kan gøre det svært at følge med i modens accelererende fart. Heldigvis har vi stadigvæk stile, der sjældent går helt ud af mode. Og der er da også heldigvis en række tøjmærker, der tilbyder disse designs som f.es. Kokoon. Det kan være en god idé for både økonomien og sindstilstanden at have tøj i klædeskabet, der også vil være på mode næste år og året efter det. Dog er det også rart at have en vis andel af klædeskabet, som høre under det hypermoderne. Hvis man ikke skal blive tabt af modetendensernes lyntog, så gælder det om at stå ombord inden toget accelerer. Det gælder om at være forkant med moden.

Hvad siger moden til sommeren 2019?

Modestilen for sommeren 2019 er allerede lækket ud af diverse designermærker, så allerede nu kan du gå i gang med at skaffe de fremtidige modehits. Så hvad bliver hot til denne sommer?

  • Masser af farver. Farvepaletten bliver ekstrem og sparkende. Det er de lysende, sprængende farver, der bliver det nye. Farver der er øjefangende og kontrastende til hinanden.
  • Et look, der bliver mere udbredt, er det komfortable, praktiske look. Safariskjorter, beige vandrejakker og andre looks, der siger; ”Jeg er både moderne og praktisk”.
  • En blanding af det maskuline og det feminine, som b.la. Kokoon har været med til at gøre populært i Danmark. Det kunne f.eks. være en blazer med blødere farver og lettere materialer.
  • Farvefyldt læder. Læder har altid været populært, men nu tager det et nyk opad og breder sig til mere eksotiske versioner i kjoler og nederdele.
  • Retro er en søjle inden for mode og nu er tiden kommet til 90’erne, hvor dets minimalisme og popudtryk kommer til live.
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart