Dette badetøj skal du have på i 2018

Hvilket badetøj skal man gå efter i år, hvis man ser på tendenserne inden for badetøj? Det kan du læse mere om i dette indlæg. Så kan du ligeledes søge inspiration til, hvilket badetøj du skal have med på dette års sommerferie.

 

Populært badetøj i år

Tager man et kig på de sociale medier, så er mange af de kendte allerede hoppet i badetøjet. Og de kendte personer i mediebilledet er i den grad med til at igangsætte tendenserne. Af badetøj, som mange af de kendte har på, er:

 

  • Badedragter, som er blevet vildt populære igen. Men ikke hvilke som helst badedragter. Faktisk er badedragter i farven hvid og bikinier for den sags skyld blevet spottet hos de kendte. Her må der gerne være lidt åbent til barmen og for eksempel være zigzag snore et godt stykke ned. Eller Der kan være en detalje, hvor badedragten går langt ned i ryggen eller har ”huller i siderne”, så de vises frem. Meget feminint og fint.
  • Beigefarvede og hvide bikinier. Som nævnt er farven hvid in, når vi taler badetøj i 2018. Skal der lidt mere farve på, så er en simpelt beige bikini også at se blandt kendte.
  • Pink og lyserødt badetøj. Det bliver næsten ikke mere piget med lyserødt badetøj. Så er du den piget type eller har ledt efter en anledning til at være det, så kan du hoppe i en pink bikini nu. Nu når vi taler piget, så er flæser også kommet på badetøj i 2018.
  • Rød badedragt eller bikini. Farven rød er in overalt. Det gælder både for mænd og kvinder og på alle styles som bukser, nederdele, skjorter og naturligvis også badetøj. Så har du altid drømt om at iføre dig en rød badedragt eller bikini, bør du købe en til denne sommer.
  • Prikker og tern: Dette print er ligesom den røde farve også in på andre styles. Ved badetøj er sort og hvid prikket eller tern det meste sete i skrivende stund.

 

Højtaljede bikinitrusser og off-shoulder bikinitoppe

I en del år har mange forbundet højtaljede trusser med såkaldte ”mormortrusser”. Så hvis du synes, de altid har været kikset, så bør du måske ændre dette syn nu. Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Det er nemlig blevet moderne igen. Mange synes i øvrigt, at de er behagelige, fordi de dækker den nederste del af maven, og strammer den ind.

 

Derudover har off-shoulder toppe været en tendens i 2017 også. Men nu er de blevet overført til bikinitoppe, hvor der er små ærmer på, som hænger af skuldrene. En ret fed detalje hvis man ønsker at skille sig lidt ud fra mængden.

 

Selvom det at købe badetøj lyder sjovt, så kan det også hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal have flere sæt badetøj. Er du derfor i tvivl om, hvorvidt dit budget tillader det eller ej, så kan du på denne side sikre dig økonomisk sikkerhed.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart