Gør din garderobe forårsklar med disse tendenser

Her i efterårs- og vintermånederne kan garderoben godt blive en kende kedelig, og vi danskere har desværre tendens til at klæde os rigtig meget i sort, gråt og hvidt, ind i mellem piftet lidt op med en farverig strik eller en mønstret skjorte. Nu er der dog ikke længe, til foråret er her, og vi tager derfor et kig fremad og fortæller dig, hvilke items, farver, snit og mønstre du skal gå efter til de friske forårs- og sommermåneder.

Farver, farver, farver

Ligesom sidste forårssæson er der igen i 2019 knald på farverne. Vi skal væk fra de kedelige, basisfarver, og nytænke farvepaletten. Farvetendenserne i foråret bliver præget af et 70’er look med afdæmpede pasteller, brune og orange toner, og feminine lille og lyserøde farver. Et forårsoutfit må gerne bestå af lilla med lilla, eventuelt i to forskellige nuancer.

Høje taljer

De højtaljede items har vi før set en del til, og det kommer vi til igen – der kommer massevis af nederdele, bukser og shorts, som er højtaljede, og som gerne har et lidt retro, forstadsfrue over sig.

Print og mønster

En ting er sikkert for forårssæsonens mode – det bliver ikke kedeligt at se på! Udover at der kommer masser af farver frem, så bliver de gerne kombineret med striber, tern og alverdens forskellige print. Igen må tern gerne kombineres med tern, og striber kombineres med striber, enten fra forskellige mærker eller som sæt, hvor underdel og overdel matcher.

Sløjfer og fremhævede taljer

Den feminine side skal fremhæves, og taljen skal vises. En del tøj kommer med et bindebånd i taljen, hvor der kan bindes en sløjfe for at give det et ekstra feminint touch. De førnævnte højtaljede nederdele, bukser og shorts er også med til at frem hæve taljen og de kvindelige former. Der ses også slidser i både frakker, kjoler og nederdele, som kan hjælpe til med at vise lidt ekstra hud.

Retro

Som tidligere nævnt er der lidt retrostil over de kommende modetendenser, og et kig på catwalken sender tankerne til 1970’erne, amerikanske forstæder og et hjemmegående hverdagsliv.

Markante accessories

Forårets accessories bliver markante, både i form og størrelse. Bælter til taljen med store, tydelige spænder er med til at fremhæve den feminine side, og kantede, hårde skuldertasker fjerner en anelse af blødheden og giver et mere råt look blandet med pasteller. De store scrunchies hårelastikker kommer stadig til at ses overalt, og er gode til at sætte håret på en afslappet, men flot måde.

Spidse, pyntede sko

I forhold til fodtøj ses knapt så mange sneakers som de forgangne år. Derimod er det de mere spidse sko med fint pynt på, som kommer til at ses i gadebilledet, og disse er igen med til at fremhæve den feminine side af os kvinder.

Er du blevet inspireret til at finde nye items til din garderobe, så du er klar til efteråret, men har du ikke helt nok på kistebunden til det? Lån til tøj, så du kan være med på moden.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart