Sådan får du råd til alverdens mærkevarer

Mange af os sætter stor pris på flot design og god kvalitet, og oftest er mærkevarer i høj kurs hos os forbrugere. Men design, kvalitet og pris hænger oftest sammen, og det kan være en dyr affære at forelske sig i mærkevarer. Mange af os må da også indse, at vi ikke har økonomien til altid at kunne vælge de dyre mærkevareprodukter. Eller har vi?

Her kommer vi med 3 bud på, hvordan du kan få fingrene i de mange populære og dyre mærker på markedet.

Find den bedste pris

Mange butikker og webshops har de samme produkter – men til vidt forskellige priser! På start.dk finder du den bedste pris på over 5 millioner produkter – heriblandt mange mærkevarer.  Hjemmesiden er et super godt hjælpemiddel til at finde frem til den webshop, hvor du kan købe dit mærkevareprodukt billigst. Søger du på et bestemt produkt på start.dk, guider hjemmesiden dig nemlig hurtigt og nemt hen til den webshop, der sælger produktet billigst. På start.dk finder du blandt andet priser på alt fra Kählervaser, PH-lamper og Chanel-produkter, så der er noget for enhver smag, og du kan helt sikkert finde din favorit mærkevare her.

Søg efter rabatkuponer og tilbudskoder

Et andet godt tip til jagten på de mange mærkevarer til billige penge er at lede efter tilbudskoder og rabatkuponer til de forskellige butikker, der sælger produkterne.

Rigtig mange webshops tilbyder rabatkoder, og ønsker du rabat til en helt bestemt mærkevareforretning, bør du søge på nettet efter rabatter til den pågældende butik. Det gør du, ved at skrive ”kupon + butikkens navn” på Google, og du kan med garanti finde rabatter til mange af dine yndlingsbutikker på den måde. Du kan både finde tilbudskoder til webshops og rabatkuponer til fysiske butikker – disse skal du blot printe ud og tage med til butikken for på den måde at få rabatten. Der kan således være mange penge at spare, hvis du bruger lidt tid på at søge på nettet efter kuponer og koder.

Benyt dig af studierabat

Er du studerende, bør du udnytte, at du kan få studierabat i mange butikker. Du kan bruge dit fysiske studiekort i mange traditionelle butikker, og ofte får du 10-25 % studierabat, hvis du fremviser studiekortet.

Mange webshops tilbyder ligeledes studierabat, og et af de vigtigste steder, når du jagter mærkevarer, er webshoppen ASOS, der altid giver 10 % i studierabat på ikke i forvejen nedsatte varer. Webshoppen har et hav af forskellige mærkevarer inden for både kosmetik, sko og tøj, så du har rig mulighed for at spare penge på hele din garderobe.

Også hjemmesiden studiz.dk kan præsentere dig for en masse steder, hvor du kan bruge din studierabat.

Det er generelt en god idé at have studierabat for øje, hvis du ønsker at få råd til at købe mærkevarer. At benytte din studierabat giver dig nemlig både mulighed for at spare penge på mærkevarerne men også for at spare penge på andre ting, så du kan få flere penge til at købe mærkevarer for.

Forhåbentlig har du nu fået nogle brugbare tips til, hvordan du i fremtiden kan få fingrene i lige præcis dét produkt, du allerhelst vil have, på billigst mulige måde.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart