Spar penge ved at lave dit eget moderigtige tøj

Tøj kan hurtigt komme til at koste mange penge, især hvis du godt kan lide at følge de forskellige modetrends, der opstår hele året rundt. Derfor kan det til tider være en god ide, at du udfolder din kreativitet og laver noget af dit tøj selv, eller sætter dit eget præg på gammelt tøj, så det kan bruges igen, og det er ikke så skræmmende, som det lyder.

 

Gå på jagt i genbrugsbutikker

Der findes mange gemte skatte i genbrugsbutikker til næsten ingen penge. Derfor er genbrugsbutikker et godt sted at kigge efter tøj, når pengene er lidt små. Det, du skal huske med tøj fra genbrugsbutikker, er, at selvom du ikke finder, det du leder efter, kan det være, at du finder noget, som kan fungere for dig, hvis ærmerne bliver fjernet, buksekanten rullet op eller T-shirten får en ny længde. Der er mange måder, hvorpå du kan ændre lidt på tøjet ved hjælp af en saks og en symaskine, og derefter vil du have nogle smarte og unikke stykker tøj.

 

Strikke dit eget tøj

Du kan også strikke dit eget tøj i merino uld, hvis du har kendskab til strikning eller mod på at komme i gang. Strikkede trøjer i merino uld er ikke kun brugbare om vinteren, men kan også bruges på en kølig sommeraften. Strikket tøj ses også mere og mere rundt omkring i diverse butikker. Du vil altså stadig være med på moden i dit hjemmestrikkede tøj, og samtidig kan du strikke tøj efter dine egne mål, så du er sikker på, at tøjet passer.

 

Valg af garn

Til at strikke kan du bruge merino uld. Merino uld er både isolerende og ventilerende, og kan derfor bruges til både toppe, trøjer, kjoler, halstørklæder og meget andet. Det føles godt mod huden, og er derfor et oplagt valg til at strikke med.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart